„Forest grill“ – tai profesionalių virtuvės šefų komanda, kurios pagrindinis darbo įrankis – grilis. 2020 metais susiformavęs virtuvės entuziastų branduolys per trejus metus aptarnavo daugiau nei 100 renginių, per kuriuos matėme daug laimės, juoko ir linksmų padažuotų veidų.
Maisto gaminimo technika low and slow yra būtent tai, kuo vadovaujamės visus savo gyvavimo metus. Žemoje temperatūroje rūkytas bei keptas maistas išlieka sultingas, o dūmo kvapas patiekalą pakelia į dar aukštesnį lygį.
Apie mūsų burgerius daug pasakoti turbūt nereikia: paklauskite draugų, kolegų ar kaimynų, galbūt jiems teko apie mus girdėti, o gal net suleisti iltis į mūsų keptą sultingą brandintos jautienos burgerį ar net 9 valandas ruoštą pulled porką? Per visą mūsų fizinės vietos gyvavimo laikotarpį iškepėme daugiau nei 5 tūkstančių burgerių, kurie, tikime, mūsų svečius bent mintimis perplukdė per Atlantą ir nukėlė į geriausius Amerikos burger house.
Planuojate savo šventę, tačiau galvojate, jog padažuoti pirštai tikrai nesukels šypsenos svečių veiduose? Ilgametė patirtis populiariausiuose Lietuvoje europietiškos virtuvės restoranuose tikrai leidžia atvežti ir vakarinių suknelių maisto kultūrą tiesiai į Jūsų kiemą. Esame lankstūs ir žinome, kaip padaryti, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir savo patrauklia, subtilia išvaizda papildytų jūsų socialinių tinklų feedą prieš pirmąjį vakaro kąsnį.
Mes žinome, kaip padaryti, kad Jūsų šventė suspindėtų visai kitomis spalvomis. Mūsų spalvoti ir patrauklūs užkandžiai, dūmų persmelkti BBQ reikalai ir molinėje lėkštėje žėrintys europietiški patiekalai tikrai Jūsų renginį pakels į kitą lygį.